Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kasım 21, 2008, 08:13:58 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  Kur'an-ı Kerim ( Bölüm Yöneticileri: GeDa - Eminalak )
| |-+  Tefsir
| | |-+  Fi'zilâl-il Kur'an Tefsiri (Moderatör: Zemheri__)
| | | |-+  Meydan Okuyuş!...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Meydan Okuyuş!...  (Okunma Sayısı 148 defa)
AzRa

Süper Moderatör

Teşekkür: 231

İSLAM geliyor!İSLAM geliyor!Muzaffer olacağız!

« : Haziran 20, 2008, 01:16:05 ÖÖ »

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

"Onlara Nuh'un haberlerini oku. Hani o kavmine demişti ki: "Ey kavmim Eğer aranızda bulunmam ve ALLAH'ın ayetlerini hatırlatmam sizin gücünüze gidiyorsa, ben ALLAH'a tevekkül ettim. Siz de ortak koştuklarınızı toplayın ve yapacağınızı içinizde hiçbir ukde kalmayacak şekilde hepbirlikte kararlaştırın. Sonra da mühlet tanımaksızın bana yapacağınızı yapın."(Yunus suresi;71.ayet)

Eğer benim durumum size sıkıcı hale geldiyse ve siz benim aranızda kalmama dayanamayacak durumdaysanız,yaptığım davetlere tahammülünüz kalmamışsa,ALLAH'ın ayetlerini size hatırlatmamdan rahatsız oluyorsanız....İstediğinizi yapın.....Bense kendi yolumda yürümeye devam edeceğim....Ve bu yolda ALLAH'tan başka dayanağım da yoktur:
        "Ben ALLAH'a dayanır ve O'na güvenirim."...
Ama yalnız O'na....O yeter bana zaten.....O'ndan başka dostlara ve yardımcılara baş vuracak değilim:
        "Siz ortaklarınızı toplayıp ne yapacağınızı kararlaştırın."....
Birbirinizle de yardımlaşarak hazırlıklarınızı yapın.
        "İçinizde ne tasarlıyorsanız açığa çıkarın."....
Yaptığınız şeyin gizli kapalı yanı kalmasın.Bir daha tereddüde ve geri dönmeye ihtiyacınız kalmasın.
        "Sonra yapacağınızı yapın."....
Benim hakkımda ne düşündünüz ne kararlaştırdınızsa yapın.
        "Hem de mühlet te vermeyerek."....
Bana hazırlanmaya ve tedbir almaya fırsat ta vermeyin.Çünkü benim bütün hazırlığım sadece ve sadece Rabbime güvenime dayanmaktadır.O'ndan başka benim dayanağım yoktur.
Düşmanını kendisine gıpta ettiren ve çeşitli heyecan verici sözlerle hücum etmeleri için tahrik eden kuvvetli bir kimse tarafından sarfedilecek sözlerdir bunlar.Halbuki Nuh peygamberin hiç te kuvveti ve hazırlığı yoktu.Yeryüzünün kuvvet unsuru olarakkabul ettiği şeylerden ne vardı elinde O'nun ....Hiç bir şey.....

Hiç bir kuvveti yoktu ama İMANı vardı....Evet karşısında bütün güçlerin küçüldüğü,basitleştiği İMANI...Ve O'nun gerisinde ALLAH'ı vardı......Ve ALLAH,dostlarını şeytanın dostlarının elinde tek başına bırakacak değildi.

ALLAH yolunda yürüyen dava adamları için ALLAH'ın peygamberlerinde büyük örnekler vardır.Onlara rehber ALLAH elçileridir.

Putlar ve putçular onlara eziyet vermekten başka bir şey yapamazlar.Bu eziyet te yine ALLAH tarafından bir imtihan vesilesidir,yoksa Haktealanın kendi dostlarına yardım etmekten haşa aciz oluşunun ifadesi değildir.Ve onları düşmanlarıyla başbaşa bırakacak değildir.BU bir imtihan içindir ve kalpleri,safları seçip ayırma gayesine mebnidir.Sonra sıra mü'minlere gelecektir.Ve ALLAH'ın onlara vaadettiği zafer ve temkin mutlaka bir gün tahakkuk edecektir....

"Söylesem tesiri yok;sussam gönül razı değil."
kıyam_çiçeği

Aktif Üye
**

Teşekkür: 32

toplumu abad edende berbad edende kadındır..

« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2008, 11:11:58 ÖS »

Nuh (a.s) 'ın teslimiyeti! acaba şimdi biz yada ben bukadar her olacak karşısında hiç korkmadan canımız pahasına sesisimiz çıkmıcak kadar teslimmiyiz? yoksa şunu desem şu olur bunu desem başıma şu gelir korkusumu sarmış heryanımızı ama birşeyi unutuyoruz ALLAH yolunda nekadar fedakarlık edersek okadar kazanırız yine rabbim iSLAM için savaşana musibetleri arttırıcaktır ki samimiyetimiz meydana çıksın
rabbim razı olsun kardeşim

EN BÜYÜK YAR'e:

YA RAB SANA HAVALE KULA ZULM EDEN BAŞLAR
SUSTURULSA DA DİLİM SUSTURULMAZ Kİ YAŞLAR
GÜNDÜZ GÜNEŞ ÜŞÜTÜR GECE YANGINLAR BAŞLAR
BENİ SEVDAYA HİCRAN AŞKLARA YÂR KIL RABBİM......

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: