Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kasım 21, 2008, 06:47:24 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  İslamı Öğreniyorum ( Bölüm Yöneticileri: AzRa - Kul Ahmedd )
| |-+  İslam ve Toplum
| | |-+  İslam ve Bilim (Moderatörler: Zemheri__, hakikat)
| | | |-+  Uzayda hayat var
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Uzayda hayat var  (Okunma Sayısı 111 defa)
нαzαη

Üstad-ı Muazzam

Teşekkür: 522

« : Temmuz 15, 2008, 07:10:10 ÖS »

Kaçımız uzaylılara inanıyoruz, kaçımız böyle bir şey yok diyoruz?
Bence uzayda hayat var, yani ALLAH Kuran-ı Kerimde bile 16.000 den fazla alemden bahsetmiştir.
Bunların çoğu farklı boyutlarda yaşamaktadırlar e buna göre bakarsak bizim yaşadığımız boyuttada bazı alemlerin bulunması normal değil midir?
UFO dene şey bizim gördüğümüz yada gördüğümüzü sandığımız yabancı cisimlere verdiğimiz isimdir.
Ama ne biliyoruz ki her seferinde aynı şeyleri görüyoruz
Belki her seferinde farklı alemlerden gelen akıllı varlıklarsa?
Tam emin olamamakla birlikte ben UFO denen şeylerin bazen CİN olduklarını bile düşünüyorum
Yani sizce mantıklımı Sonsuz bir evren, içerisinde sayısız galaksi ve göremediğimiz hissedemediğimiz sayısız farklı boyut
Ben inanıyorumki bir gün gelecek onlar nasıl gelip bizi ziyaret ediyorsa bilim farklı zaman dilimlerine ait farklı boyutlarda yolculuk etmeyi çözecek ve biz buna zamanda yolculuk diyeceğiz
Kimbilir bir gün gelir CİNLER ve UFOLAR gibi bizde onların alemini gelişmiş teknolojik araçlarımızla ziyaret ederiz
Tıpkı bizim gibi onlarda aralarında evrende yanlızmıyız sorunusunu sorarlar.
Ve benim en büyük iddiam:
Neden farklı varlıklar
Ne biliyoruzki Bizimle aynı yapıya sahip belki daha akıllı belki daha geri insan toplumlarının farklı galakside yaşamadığını?
Belki ALLAH bizden önce farklı bir jenerasyon insan toplumunu dünya benzeri aynı atmosfere sahip bizden çok uzakta bir galaksiye yerleştirmiştir
Hz Muhammed ALLAH'ın nurudur ve tek gerçek elçisidir.ALLAH evreni Hz. Muhammed için yaratmıştır ama ne biliyoruzki sadece bizim peygamberimizdir?
Varsayılan farklı galakside yaşayan yine bizimle aynı dinlere sahip bir toplumada peygamberlik etmiş olması olanaksızmıdır? bence değildir.
ALLAH katında imkansız yoktur.
Biliyoruzki ALLAH Kuran-ı Kerimde çoğu şeyden bizi haberdar etmiştir.
Belki bizden çok uzakta yaşayan diğer insanlarıda anlatmıştır ama bizim çözmemizi bekliyordur.
Kimbilir belki galaksiler arası yolculuk birbirimizi keşfettiğimiz zaman başlayacak ve diğer alemlerle bir savaş var olacaktır.
Birleşen insanlar, UFO'lar Cinler ve dahası...

Not: Ben Fevzi Acun, konudaki düşünceler tamamen bana aittir ...

Alıntı

buna bi sitede rastladım ve başlığı dikkatimi çektiği için baştan sona okudum.söyledikleri doğrumu bilmiorum ama bana hiçte saçma gelmedi.çünkü ALLAHu Teala Kuranı Kerimde gerçekten binlerce alemin olduundan bahsedio die biliorum.

"O, göklerin ve yerin yaratıcısıdır..." (Şura Suresi, 11)

O (ALLAH) gökleri ve yeri bir örnek edinmeksizin yaratandır... (Enam Suresi, 101)

Biz göğü 'büyük bir kudretle' bina ettik ve şüphesiz Biz, (onu) genişleticiyiz. (Zariyat Suresi, 47)

Bu konuda sizin yorumlarınızı da bekliorum inşALLAH.eğer yanlış bildiim bişe varsa beni uyarmanızı da isterim 7124
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: