Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aralık 02, 2008, 08:09:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  Eğitim ( Bölüm Yöneticileri: Reyyan - EBRAR - 007SERHAN )
| |-+  Kur'an Öğrenmek İsteyenler
| | |-+  Online KUR'AN Oku-Dinle (Moderatör: Efendy)
| | | |-+  Online Kur'an Oku - Dinle
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Online Kur'an Oku - Dinle  (Okunma Sayısı 1860 defa)
HAMZA

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
Editör

Teşekkür: 605

« : Kasım 01, 2007, 08:28:26 ÖÖ »

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berâkatuhu...

Müslüman'ın Anayasası olan Rehberimiz Kur'an-ı Âzimuşşan'ı aşağıdaki linke tıklayarak hem okuyup, hemde dinleyebilirsiniz.

Bizlere başımızın tâcı olan Kitab-ı Mukaddes'imizi sunan Hayrât Neşriyat'a ve HAttat Ahmet Hüsrev Altınbaşak'a ve Kâbe İmamlarından Suud eş-Şureym'in Tilaveti'ne çok teşekkür eder, hayır DUA'larımızı sunarız...

http://www.hayrat.com/kuranoku.php

Kur'ân, Âlemlerin Rabbi olan ALLAH'ın kelâmı...

Ve her sûresi, her âyeti, her hakikati ile bir mucizeler deryası...

Kur'ân: Büyük kâinât kitâbının sonsuza uzanan tercümesi..

Görünen ve görünmeyen âlemlerin müfessiri,

İnsanın, "Nereden geliyorum? Neciyim? Nereye gidiyorum?" sorularına en doğru cevapları veren mucize müjdeci...

Kâinatı başıboşluktan, abesiyetten, mânâsızlıktan, hiçlikten kurtaran semâvî ferman...

Âhiret âleminin mukaddes haritası...

İnsan için hem bir kitâb-ı hikmet, hem bir kitâb-ı duâ, hem bir kitâb-ı ibâdet, hem bir kitâb-ı şeriat, hem bir kitâb-ı emir ve davet, hem bir kitâb-ı zikir, hem de bir kitâb-ı fikir...

İnsanlığın her tabakasına, her asrına ayrı ayrı hitâb eden; zamana ve zemine kayıtlı kalmadan tüm zamanlara ve mekânlara ders veren İlâhî bir mesajdır Kur'ân...

Bunun içindir ki, zaman ihtiyarladıkça Kur'ân gençliğini muhafaza etmektedir.

O'nun öyle şirin bir akıcılığı vardır ki, her okuyan ve dinleyen zanneder ki bu mukaddes kitap bana hitap ediyor.

Hikmetli Kur'ân'ın mukaddes harfleri dahi öyle mu‘cizevî bir ahenktedir ki, okunduğu vakit bütün ulvî duyguları uyandıran öyle lâhûtî bir musiki zuhûr eder ki, her kim insaf ile dinlese, mânâlarını dahi anlamasa, işittiği kelâmın başka hiçbir kelâma benzemediğini ve ancak Mütekellim-i Ezelî olan Âlemlerin Rabbinden sudûr ettiğini anlar.

O'nu dinleyenler derler ki: "Şu işittiğim Kur'ân, başka kitablara benzemiyor. Ya hepsinin altında olacak veya bütününden üstün olacaktır.

Bütün kitapların altındadır demek mümkün değildir ve bugüne kadar hiçbir kimse bu iddiada bulunamamıştır. Öyle ise, Kur'ân, bütün kitaplardan üstündür ve mucizedir."

CESUR bir gün, KORKAK ise her gün ölür.
Oysa ki ÖLÜM, her ikisine de belirlenen vakitten önce gelmez.
Toplumda zulme uğrayan Mazlûmlar, En az zâlimler kadar cesaretli olmalıdırlar.
Sakın korku putunu yüreğinize dikmeyin, korkuyu korkutmadıkça CESUR ve YÜREKLİ olamazsınız. Korkulmaya lâyık ise sadece Azîz ve Celîl olan Hazreti ALLAH (c.c.)'dır...

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: