Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ocak 10, 2009, 04:58:54 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
B O Y K O T   Ü R Ü N L E R I
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  Hz.Peygamberimiz (S.A.V.) - Sahabeler – İslam Önderleri ( Bölüm Yöneticileri: Gül'e Hasret - Kervan )
| |-+  Peygamber Efendimiz (S.A.V.)
| | |-+  İsim ve Sıfatları (Moderatörler: SUZİDİL, ali turab)
| | | |-+  batılı düşünürlerin diliyle efendimiz(s.a.s)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: batılı düşünürlerin diliyle efendimiz(s.a.s)  (Okunma Sayısı 456 defa)
Gül'e Hasret

Bint-i Mennani
Editör

Teşekkür: 673

Her hasretin,bir vuslatı vardır...

« : Ağustos 29, 2007, 11:02:17 ÖÖ »

b]PEYGAMBERİMİZ HAKKINDA SÖYLENEN VECİZ SÖZLER

Sana muasır bir vücut olamadığımdan dolayı müteessirim. Ey Muhammed (sav)! Muallimi ve nâşiri olduğun bu kitap senin değildir; o lâhutîdir. Bu kitabın lâhutî olduğunu inkâr etmek, mevzu ilimlerin butlanını ileri sürmek kadar gülünçtür. Bunun için, beşeriyet senin gibi mümtaz bir kudreti bir defa görmüş, bundan sonra göremeyecektir. Ben, huzur-u mehabetinde kemal-i hürmetle eğilirim.

(Prens Bismarck)

Benim fikir ve kanaatime göre Kur’an, serapa (baştan sona) samimiyet ve hakkaniyetle doludur. Hz. Muhammed (sav)’in cihana tebliğ ettiği davet, hak ve hakikattir.

(Carlyle)

Muhammed (sav)’in doğruluğu, faaliyeti, hakikati taharride samimiyeti, sarsılmayan azmi, imanı, kendisini dinlemek istemeyenlere ezeli hakikati dinletmek yolundaki sebatı bana kalırsa onun o cesur ve azimkâr Peygamberin hatem-i risalet olduğunun en kat’i ve en emin delilleridir.

(Dr. City Youngest)

Rasûl-i Ekrem’in şuur ve idrak timsali olduğu, dimağının iman ışıkları ve kâmil bir yakin ile pürnur olduğu muhakkaktır. Rasûl-i Ekrem, muasırlarını aynı heyecanla alevlemiş, bu sıfatlarla teçhiz etmiştir. Hz. Muhammed (sav) başarmak istediği ıslahatı, ilahi bir vahiy olarak takdim etmiştir. Bu, ilahi bir vahiydir. Hz. Muhammed (sav)’in dini ise akıl kaidelerinin ilhamlarına tamamıyla muvafıktır.

(Prof. Edward Monte)
[/b]

Bir ses ver,
Ses ver ki dağlar ardından cevap nidası gelsin,
Bizimdir artık ZAFER!!
Bileyim ki bitmedi hala,
Ammarlar ve Yasirler...

ABDULKADIR

Üstad-ı Azam

Teşekkür: 51

« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2008, 02:03:53 ÖÖ »

b]PEYGAMBERİMİZ HAKKINDA SÖYLENEN VECİZ SÖZLER

(Prens Bismarck)

Benim fikir ve kanaatime göre Kur’an, serapa (baştan sona) samimiyet ve hakkaniyetle doludur. Hz. Muhammed (sav)’in cihana tebliğ ettiği davet, hak ve hakikattir.

(Prof. Edward Monte)
[/b]

a.r.o.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: