Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ocak 10, 2009, 06:21:03 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
B O Y K O T   Ü R Ü N L E R I
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  Eğitim ( Bölüm Yöneticileri: Reyyan - EBRAR - 007SERHAN )
| |-+  Kişisel Eğitim
| | |-+  Kişisel Gelişim, Kariyer (Moderatörler: ali turab, Fecr)
| | | |-+  BAŞARININ PRATİK YOLLARI
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: BAŞARININ PRATİK YOLLARI  (Okunma Sayısı 127 defa)
reyyan

CAN FİLİSTİN'İM
Süper Moderatör

Teşekkür: 375

"ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM"

« : Ocak 25, 2008, 07:49:52 ÖS »

BAŞARININ PRATİK YOLLARI

Çalışmak için müsait yer ve zaman aramayın. Her yer ve zaman çalışmak için en musaittir.

Bugün yapılması gereken vazifeyi ertesi güne bırakmayın. Zira her günün işi kendine yeter.

Bir zamanda, bir tek iş yapın. Dikkatiniz ve kuvvetiniz dağılıp zayıflamasın.

Çalışmaya oturduğunuzda uyanık olun ve dikkat kesilin. Bütün ruhi ve bedeni kuvvetinizle kendinizi işe verin.

İşinizde rastladığınız bir güçlüğü önce parçalayın. Her parçayı birer birer yenmeye çalışın. Örneğin, işinizi kısımlara ayırın. Her kısmı iyice kavramadan öbürünü ele almayın.

Bir iş üzerinde yorulduysanız, dinlenmek için işinizi değiştirin veya hızını yavaşlatın. Fakat asla boş oturmayın.

İşinizde herhangi bir noktayı küçümseyerek ihmal etmeyin. Küçük ihmallerden bazen büyük zararlar doğar.

Bir işe başladığınızda telaş etmeyin. Sindirerek ve öğrenerek çalışın.

ZAMAN GAZETESİ, 10.08.1996

Doğru yöntemler ve bu yöntemlere insanları inandırabildiğiniz takdirde mucizeye gerek duyulacağına inanmıyorum.
Tınaz TİTİZ

Kollektif zeka nedir? Kollektif zeka ürünü herkesin, ufak katkılarıyla gittikçe mükemmelleştirilerek, ham demirin dövüle dövüle sert çelik yapılmasın gibi, bir süreçle oluşan fikirlerdir.
Tınaz TİTİZ, 28.07.1996, Zaman Gazetesi

Türk düşünce dünyasında gözlenen kısırlık ve istikrarsızlık temelde, kavram üretme güçlüğünden ve mevcut kavramların kirletilmesinden kaynaklanmaktadır. Kirliliğin önemli bir sebebi Türk aydınının tarihi ve sosyo-kültürel hadiselerden kaynaklanan ideolojik saf tutma eğilimidir.

Durmuş HOCAOĞLU

Dikkat!.Forum Kuralı: mesajlarınızda sadece alıntı ve smiley (ifade) kullanmak site kurallarına uygun değildir.

Aziz Üstadım
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: