Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ocak 10, 2009, 06:00:18 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
B O Y K O T   Ü R Ü N L E R I
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  İslamı Öğreniyorum ( Bölüm Yöneticileri: AzRa - Kul Ahmedd )
| |-+  İslam ve Toplum
| | |-+  İslam ve Sosyal Meseleler (Moderatörler: Zemheri__, hakikat)
| | | |-+  BAKIMDAYIZ.... NE YAZIKKİ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: BAKIMDAYIZ.... NE YAZIKKİ  (Okunma Sayısı 137 defa)
ABDULKADIR

Üstad-ı Azam

Teşekkür: 51

« : Eylül 20, 2008, 08:10:09 ÖS »

Selam olsun ehlibeytin dostlarına onun aşkı ile yanım tutuşan gönülllere selam olsun Hak yolun yolcuları değerleri kardeşlerime,

Sevgili kardeşlerim mübarak ramazan ayı hürmetine ibadetlerimizde dolu dolu maneviyat içerisindeyiz değilmi kardeşlerim hak tealayı daha çok zikrederiz değilmi kardeşlerim.Öyledir ramazan değilmi kardeşlerim tıpkı büyük bir fabrikanın yılın 11 ayı çalıştıktan sonra 1 ay bakıma alınması gibidir ramazan.

NE YAZIKKİ BÖYLE KEŞKE OLMASA DEĞİLMİ KARDEŞLERİM KEŞKE HER AYIMIZ BU AY GİBİ GEÇSE MANEVİYATIMIZ DOLU DOLU OLSA DEĞİLMİ KARDEŞLERİM crayml9 crayml9

Kalpler kirlendi eller kirlendi vucut kirlendi dillerimiz kirlendi nefesimiz hakkı zikretmek yerine gıybet zan ve anlamsız boş işleri konuşur hale geldi değilmi kardeşlerim...

Peki ya neden ramazan neden birden de değişir hal ve hareketlerimizde değişiklik olur sanki iSLAM ile yeni tanışmış ibadetlerden yeni haberimiz olurcasına değilmi kardeşlerim :'( :'( :'(

Yılın her ayı zan gıybet büyük bir çekişme ile kalp kırmalar nedendir bütün bunlar nedennnn dünyada mülk seninmidir mülkü sahibi ALLAHu teala değilmidir...Değilmidir kardeşlerim aldığımız nefesin attığımız adımdaki toprağın sahibi ALLAHu teala değilmidir kardeşlerim...
Neden hep dünya dünya dercesine hareket ederiz neden kalp kırarız nedir buçekişme kardeşlerim kendi egomuzu tatmın etmek için uğraş gösteririz çoğu zaman çoğu zamanda ihtiyacımız olduğunu düşündüğümüz faalityetlere girişiriz girişirken de Bu iSLAMda harammıdır helalmidir hükmünü aramayız   :'( :'( :'( Yeterki zevk sefa versin o yeterdir değilmi kardeşlerim o an için...

Bugun için kendi amellerinizi sorgulayın bir dakika olsun düşünün akşam olunca bugun ALLAH için ne yaptım diyerek bu soruyu kendimize soralım inşALLAH.Sevgili kardeşlerim bilinçli olarak idrak ederek inancımızı sergileyelim inşALLAH.Bu dünyada yaşınız ne olursa olsun kalıcı değiliz hiçkimse ne zaman öleceğini bilmiyor değilmi mesala sitemizde en küçük yaşta bildiğimiz ilhan kardeşimiz ile benim aramda tahmini 4 yaş veyahutta 5 var sayalım ben diyebilirmiyim ki ben önce öleceğim yaşım büyük veyahutta ilhan kardeşim işte bizler dünyaya demir atmayalım limana yaklaşmak için asılalım azimle azimle ve idrak ile...
Körü körüne bağlılık bilinçsizce iSLAMi yaşayanlardan olmayalım kardeşlerim nefsimizin istek ve arzularına karşı ahiretmizden vazgeçmeyelim.

Örneğin dünyalık bir heves arzu için aşk para eğlence her ne olursa olsun bizler nefsin değil ALLAHu tealanın emir ve yasaklarına göre kendimizi yönlendireceğiz inşALLAH.Bizim için nefsin değil kuran nediyor efendimiz selamun aleyküm.v ne yapmıştır bunlar önemlidir değilmi kardeşlerim.Bugun bir konuda farklı birkaç fetva verilmiş olabilir bizler öncelikle kuran sonra efendimizin hadisi şerifleri doğrultusunda doğru olanı uygulayacağız inşALLAH.

Sevgili kardeşlerim efendimiz selamun aleyküm.v bol bol analım ehlibeyti araştıralım onların hayatını örnek alarak iSLAMiyeti yaşamaya çalışalım inşALLAH...
ALLAHA EMANET OLUN HAYIR VE BEREKET DOLU İFTARLAR İNŞALLAH
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Home