Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ocak 10, 2009, 06:18:08 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
B O Y K O T   Ü R Ü N L E R I
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  İslamı Öğreniyorum ( Bölüm Yöneticileri: AzRa - Kul Ahmedd )
| |-+  İslam'ın Şartları - Rükûnleri
| | |-+  Oruç
| | | |-+  11 Ay'ın Sultanı RAMAZAN (Moderatörler: Zemheri__, hakikat)
| | | | |-+  ateşmi? gülmü?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: ateşmi? gülmü?  (Okunma Sayısı 116 defa)
нαzαη

Üstad-ı Muazzam

Teşekkür: 524

« : Ağustos 21, 2008, 04:07:04 ÖS »

orucun ilk günüydü akşam erken uyumuştum..sahurda kalktığımda midemde şiddetli bir ağrı vardı...ve yemek yiyemeden yattımm...kendi kendime "bu gün bitmezz"dedim...sabah namazına kalktım ve namazımı edaladıktan sonra iş için 7 buçuğa saatimi kurduktan sonra tekrar yattım...ve kurmuş olduğum saatim çalmaya başlayınca bende keyifsiz bir şekilde kalktım...çünkü açtım ve bu günün nasıl geçiceğini düşünüyordum....işlerimizde acil olmassa içim yanmazdı ama neyse ....kalktım ama bir anda yüreğim bir ses duydu....bu sesin ismi selaydı...evvett birkişi hakkın rahmetine kavuşmuştu....bir anda açlığımı unuttum ve düşlünmeye başladım...kendi kendime "keşke onun yerinde ben olsaydım" dedim...ne güzel dün kimbilir belkide teravih namazını kılmış ve sahurdan sonra ALLAH onun ruhunu almıştır.ne güzel bir son.....keşke... dedim ve sonra tekrar bir durumu gözden geçirdim...ya akşam teravilere gelmemişse .....ya türkiyenin maçını seyretmişse ..ya sabah namazınıda kaçırmışsaa???..aman ALLAHım bu ne kötü bir son..rahmet ayında bu şekil de ...henüz ilk günde rahmetten yoksun olmak ..ne kötüü...hem kendi kendime düşündüm..aslında benim daha 28 gün görme ihtimalim var ömrüm olursa...hatta ömrüm yeterse kadir gecesi var....ama bu sabah ölen kişi bunları artık kessinlikle göremeyecek.eğerki gerçektende imanı ile ölmüşse o cennette bir bahçede.... biz ise dünya sürgünündeyiz..ama eğerki o imanını kurtaramayıpta ölmüşse o yerin dibinde cehennem çukurlarında bir yerde ...bizde ona nazaran sürgün dediğimiz şu dünyada cennete oluyoruzz..kafam iyice karıştı iştee......onun için ağlassammmı?..sevinsemmii?..kendim için üzülsemmi??..gülümsüyeyimmi?..ateşmii?..gül mü?........ama bir gerçek var ....oda şu....arkadaşlar sevkiyat var..her an ahirete göçülüyor...sıradaki sen veya ben olabilirz...rahmet ayından lütfen istifade edelim...dargınsak barışalım..affedemediysek affedelim....günahımız çoksa istiğfar edelim...bizden dua isteniyorsa dua edelim...boş durmayalım lütfen ve bu ayın sonunda inşALLAH affolunmuş olarak çıkalım............bir olana emanet olunuz...........ezelden ebede dek var olan nur...........

alıntı

crz2 crz2 crz2 crz2
KUL AHMEDD

KUL AHMEDD
Süper Moderatör

Teşekkür: 267

DÜNYA Bİ GÜNDÜR ODA BU GÜNDÜR

« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2008, 11:39:47 ÖS »

arkadaşlar sevkiyat var..her an ahirete göçülüyor...sıradaki sen veya ben olabilirz...rahmet ayından lütfen istifade edelim...dargınsak barışalım..affedemediysek affedelim....günahımız çoksa istiğfar edelim...bizden dua isteniyorsa dua edelim...boş durmayalım lütfen ve bu ayın sonunda inşALLAH affolunmuş olarak çıkalım............bir olana emanet olunuz...........ezelden ebede dek var olan nur...........

gidiciyiz bu fani dünyadan acele edelimmm...

KUL AHMEDD         KUL AHMEDD            KUL AHMEDD

Dikkat ! Forum Kuralı:
Mesajlarınızda sadece Alıntı ve Smiley (ifade) kullanmak site kurallarına uygun değildir.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Home