Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com - yeniden bismihi teala..

Adsense kodları

yeniden bismihi teala..

Smf Seo Versiyon Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com , -- Seo entegre sistem.

Array
erbain
Wed 24 March 2010, 11:25 pm GMT +0200
selamunaleyküm. merhabalar. uzun bir vakit oldu bu foruma girmeyeli. ama bugun nedense aklıma geldi(2 yıl sonra) yeniden girmek istedim. umariim eski isimler halen bakiliğine devam ediyorlardır. yoksa yenineden duzene ayak uydurmak ayak bağı olmak gibi olur. buradaki adım erbain. size gercek ismimide vermek isterdim ama sanırım buna gerek kalmıyacak zira gercek ismimle olan varlığımın her gercekliğini erbain adlı rumuzumlada devam ettireceğimden suphe duyulmasin. tek kıstasın var bu sizin için önemli olsa gerek " ahlak pc basinda unutulacak bişi değil" yani "müslümanlıkda pc basinda unutulacak birşey değil" desturları beni birraz anlaşılır kılacaktık. selametle.   memleket ARDAHAN. :))

Gölge
Thu 25 March 2010, 02:17 am GMT +0200
ve aleyküm selam kardes
henüz tanismadik ama
hos geldin gaari
hayrli paylasimlar

kervan
Sat 27 March 2010, 06:44 pm GMT +0200
Aleyküm Selam Erbain Kardeşim,
Yeniden Merhaba,
İlkelerin (kıstasların) site kurallarımızla uyumlu olduğu sürece sorun yok. Görüldüğü kadarıyla gayet uyumlu. Hayırlı paylaşımlar dilerim.
 a.r.o.

hümeyra
Sun 28 March 2010, 12:48 am GMT +0200
aleykümselam hoşgeldiniz. dönüşünüz sitemiz de hayırlara vesile olur inşallah 7124