Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ocak 07, 2009, 04:31:11 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Profil Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
B O Y K O T   Ü R Ü N L E R I
+  Ümmetin Sanal Kur'an Kursu...... www.ilminadresi.com
|-+  Eğitim ( Bölüm Yöneticileri: Reyyan - EBRAR - 007SERHAN )
| |-+  Kişisel Eğitim
| | |-+  Kişisel Gelişim, Kariyer (Moderatörler: ali turab, Fecr)
| | | |-+  60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü !
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: 60 yaşında okumaya karar verdi; 90 yaşında rektör oldu, 120 yaşında öldü !  (Okunma Sayısı 221 defa)
007SERHAN

En
Editör

Teşekkür: 353

FATİHALAR YASİNLER BİTMEZ KARADENİZDE

« : Ağustos 08, 2007, 02:02:24 ÖS »

El- Ezher Üniversite’sinin kapısına Zekeriye El- Ensari adında 60 yaşında bir ihtiyar gelmiş ve ” Burayı kim yönetiyor ? ” diye sormuş. Bekçi ” Rektör ” demiş. İhtiyar ” Ben rektör olmak istiyorum, bana bunu yolunu anlatırmısın ? ” deyince bekçi alaylı tavırla ona eğitim durumunu sormuş. İhtiyar,ilkokul mezunu olduğunu söylediğinde bekçi gülmüş ve ” Amca ” Rektör olabilmek için önce ortaokul, sonra lise, ardındanda üniversitede okuyacaksın, daha sonra doktora yapıp doçent ve profesör olacaksın ; fakat senin yaşın 60’a dayanmış, bunları başarabilmen mümkün değil ” demiş. İhtiyar yine de ümidini kaybetmemiş, yalvara yakara idare amiriyle görüşme izni almış ve sonuçta hizmetçi olarak üniversiteye başlamış. Çalışırken bir taraftan da ortaokulu, liseyi, dışardan bitirmiş. Sınavlara girip kendi Üniversitesinde okumaya hak kazanmış. Bu arada büyük kültür hizmetlerinde bulunuyor, sosyal faaliyetlere, çalışmalara öncülük ediyormuş. Üniversiteyi bitirdikten sonra yüksek lisansı, doçentlik çalışmaları yapıp 90 yaşında profesör oldu. Üniversite heyeti büyük başarı ve çalışmalarından duydukları memnuniyetten dolayı bu 90 ’lık ihtiyarı üniversiteye rektör şeçmişlerdir. Birkaç sene görevini titizlikle yaptıkdan sonra ve nice talebeler yetiştirdikten sonra görevinden ayrımış. Yaşama azmi, başarma aşkıyla dolu hayatı 120 yaşındayken noktalamış.

Eğer ne istediğinizi bilir ve yılmadan çalışırsanız, en gizli isteklere cevap veren Yaratıcı sizi duyacak ve mutlaka cevap vercektir. Zaten vermek istemeseydi, istemek duygusunu vermezdi. Öyle değil mi ? O halde ne duruyorsunuz. Haydi İşbaşına .

Genç beyin 2003

HATALIYSAM LÜTFEN ARAMIZDA KALSIN

ÖSS Nedeniyle Bir Müddet Çevrimdışı

reyyan

CAN FİLİSTİN'İM
Süper Moderatör

Teşekkür: 372

"ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM"

« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2007, 02:43:31 ÖS »

Alıntı sahibi: SERHAN EKŞİ
Eğer ne istediğinizi bilir ve yılmadan çalışırsanız, en gizli isteklere cevap veren Yaratıcı sizi duyacak ve mutlaka cevap vercektir. Zaten vermek istemeseydi, istemek duygusunu vermezdi. Öyle değil mi ? O halde ne duruyorsunuz. Haydi İşbaşına .

Bendemi başlasam ne yapsam  :) geç kaldım sanıyordum ama bu yazıya göre geç kalmış sayılmaz.

TEŞEKKÜRLER ALLAH razı olsun.

Dikkat!.Forum Kuralı: mesajlarınızda sadece alıntı ve smiley (ifade) kullanmak site kurallarına uygun değildir.

Aziz Üstadım
fi-sεвiℓiℓℓαн

Gül Yüzlüm
Moderatör

Teşekkür: 271

Karanlıktan sonsuz Aydınlığa.....

« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2008, 09:14:45 ÖS »

demekki her daim umutlu olmak gerekiyormus ve yapabilecegine inanmak...
tesekkürler kardesim cok güzeldi  icon_neutral  a.r.o.

Ve sen yine denendiğinde;
Ve yine kalbin daraldığında;
Ve yine bütün kapılar kapandığında ;
Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde;
Uzun uzun düşün …
Ve hatırla Yaradanını !…
“ALLAH c.c kuluna kafi değil mi? “
(Zümer Suresi)
KUL AHMEDD

KUL AHMEDD
Süper Moderatör

Teşekkür: 267

DÜNYA Bİ GÜNDÜR ODA BU GÜNDÜR

« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2008, 04:46:34 ÖS »

helallll,
onada helalll,
sizede helalll,

KUL AHMEDD                      KUL AHMEDD                   KUL AHMEDD

Dikkat ! Forum Kuralı:
Mesajlarınızda sadece Alıntı ve Smiley (ifade) kullanmak site kurallarına uygun değildir.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: